top of page

la 25. toukok.

|

Linkki toimitetaan maksun jälkeen.

Webinaari: Seksuaaliväkivallan tekijän kohtaaminen, päivä 2

Tule vahvistamaan osaamistasi seksuaaliväkivallan tekijän kohtaamisessa! Luentokokonaisuudessa on kaksi webinaaripäivää. Voit osallistua yhteen tai molempiin webinaaripäiviin. Webinaarin hinta 30€/webinaaripäivä (sis. alv 24%)

Webinaari: Seksuaaliväkivallan tekijän kohtaaminen, päivä 2
Webinaari: Seksuaaliväkivallan tekijän kohtaaminen, päivä 2

Time & Location

25. toukok. 2024 klo 10.00 – 13.00

Linkki toimitetaan maksun jälkeen.

About the event

Luentokokonaisuudessa syvennytään seksuaalirikollisuuteen, seksuaalirikoksen tekijän taustoihin, lapsikohteiseen kiinnostukseen sekä työskentelyyn näiden teemojen parissa. Luennoilla käsitellään myös seksuaalirikosten ennaltaehkäisyn mahdollisuuksia.

Toisessa webinaaripäivässä syvennytään enemmän työskentelyyn seksuaalirikoksesta tuomitun tai lapsikohteisen kiinnostuksen omaavan asiakkaan kanssa. Saat tutkittua tietoa siitä, mikä toimii seksuaalirikoksesta tuomitun kanssa työskennellessä ja miten ehkäistä seksuaalirikoksen uusimista. Luennolla perehdytään rikoksesta puhumiseen, vastuunoton ja uhriempatian lisäämiseen, kieltämisen ja vähättelyn vähentämiseen sekä ajatusvääristymiin. Saat käytännönläheistä tietoa siitä, miten tukea asiakasta elämään hyvää elämää lapsikohteisen kiinnostuksen kanssa, syyllistymättä lapseen kohdistuvaan seksuaalirikokseen. Luennolla hyödynnetään tapausesimerkkejä.

Luennoijana rikosseuraamustyöntekijä ja seksuaaliterapeutti Saara Salonen, joka on työskennellyt 15 vuoden ajan Rikosseuraamuslaitoksessa. Saara on kouluttautunut vuonna 2018 Uusi suunta -ohjelman ohjaajaksi ja toimii metoditukena muille ohjelman ohjaajiksi kouluttautuville ja kouluttautuneille. Uusi suunta -ohjelma on strukturoitu yksilökuntoutusohjelma seksuaalirikoksesta tuomituille sekä niille, jotka ovat huolissaan mahdollisuudestaan syyllistyä seksuaalirikokseen esimerkiksi lapsikohteisesta seksuaalisesta kiinnostuksestaan johtuen.

Lisätietoja: info@lempiterapia.fi

Share this event

bottom of page