top of page

la 18. toukok.

|

Linkki toimitetaan maksun jälkeen.

Webinaari: Seksuaaliväkivallan tekijän kohtaaminen, päivä 1

Tule vahvistamaan osaamistasi seksuaaliväkivallan tekijän kohtaamisessa! Luentokokonaisuudessa on kaksi webinaaripäivää. Voit osallistua yhteen tai molempiin webinaaripäiviin (erilliset ilmoittautumiset). Webinaarin hinta 30€/webinaaripäivä (sis. alv 24%)

Ilmoittautuminen sulkeutunut!
Katso muut tapahtumat
Webinaari: Seksuaaliväkivallan tekijän kohtaaminen, päivä 1
Webinaari: Seksuaaliväkivallan tekijän kohtaaminen, päivä 1

Time & Location

18. toukok. 2024 klo 10.00 – 13.00

Linkki toimitetaan maksun jälkeen.

About the event

Luentokokonaisuudessa syvennytään seksuaalirikollisuuteen, seksuaalirikoksen tekijän taustoihin, lapsikohteiseen kiinnostukseen sekä työskentelyyn näiden teemojen parissa. Luennoilla käsitellään myös seksuaalirikosten ennaltaehkäisyn mahdollisuuksia.

Ensimmäisessä webinaaripäivässä perehdytään seksuaalirikoksen taustalla vaikuttaviin motiiveihin, tarpeisiin ja riskitekijöihin sekä lapsikohteiseen kiinnostukseen. Luennolla käydään läpi erilaisia tutkijoiden laatimia tekijäprofiileja sekä tutustutaan seksuaalirikoslain uudistukseen, joka on tullut voimaan vuoden 2023 alusta, sekä olemassa oleviin hoitomahdollisuuksiin. Lisäksi käsitellään seksuaalirikosten ennaltaehkäisyn mahdollisuuksia.

Luennoijana rikosseuraamustyöntekijä ja seksuaaliterapeutti Saara Salonen, joka on työskennellyt 15 vuoden ajan Rikosseuraamuslaitoksessa. Saara on kouluttautunut vuonna 2018 Uusi suunta -ohjelman ohjaajaksi ja toimii metoditukena muille ohjelman ohjaajiksi kouluttautuville ja kouluttautuneille. Uusi suunta -ohjelma on strukturoitu yksilökuntoutusohjelma seksuaalirikoksesta tuomituille sekä niille, jotka ovat huolissaan mahdollisuudestaan syyllistyä seksuaalirikokseen esimerkiksi lapsikohteisesta seksuaalisesta kiinnostuksestaan johtuen.

Lisätietoja: info@lempiterapia.fi

Share this event

bottom of page